Groot-Brittannië

Groot-Brittannië bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Ieder met z'n eigen charmes en gewoontes:

Engeland
Waar uw reis ook heen gaat, u wordt gegrepen door het adembenemende landschap en de schilderachtige dorpen. Wandel in het New Forest door het frisse groen van de eeuwenoude wouden en uitgestrekte heidelanden met de beroemde grazende pony's. Voel de opwinding als u de top bereikt van de besneeuwde bergen in het Lake District National Park in de winter. Ga op in de kleurrijke tapijten van orchideeën, narcissen en hyacinten in Kent, de "Garden of England". Luister naar het ruisen van de branding en voel het opspattende zeewater in uw gezicht; laat het gouden zand door uw vingers glijden in de beschutte baaien. Of schenk uzelf een kop goeie ouwe Engelse thee en geniet van de serene pracht van dit groene, vriendelijke land.

Schotland
Romantisch, spannend, vriendelijk, mooi.... Schotland is het allemaal. Het is een land vol passie en met een indrukwekkend erfgoed en een fascinerende geschiedenis, maar ook een bloeiend, modern Europees land met schitterende steden, spectaculaire landschappen, een levendige cultuur en een heel eigen identiteit. Schotland is een eersteklas vakantiebestemming die u diep zal raken en waar u uw leven lang prachtige herinneringen aan zult overhouden.

Wales
Ga onder in het natuurschoon vol watervalletjes en ruige bergen, kronkelweggetjes en zandstranden of maak een rondreis langs dorpen met onuitspreekbare namen en bezoek de leuke boetieks van het wereldstedelijke Mid-Wales. Slenter van eet- en muziekfestival naar kunst- en cultuurevenement of bezoek middeleeuwse kastelen en ruïnes en geniet van de Welse muziek en verhalen in de traditionele pub.

Noord-Ierland
Geniet van de onvoorstelbare contrasten. Laat u verrassen door de schitterende ongerepte natuurlandschappen; de woeste kliffen langs de kust, de prachtige zandstranden en de glooiende heuvels in het binnenland. Voor een bak koffie, een lunch, een eenvoudige avondmaaltijd of een goed glas Guinness kunt u altijd terecht in de pub, de 2e huiskamer van de Ier. Vaak kunt u 's avonds luisteren naar de Ierse volksmuziek of naar de humoristische verhalen van de gasten.